Onthaal

Op zondag 16 september van 10 tot 18 uur vindt in het Jubelpark de 12de editie van het Sportfeest plaats. In een gezellige en sportieve sfeer kunnen kinderen en volwassenen zich uitleven in talrijke activiteiten. Op het programma: een vijftigtal sportdisciplines, demonstraties en initiaties, een kid’s village, ludieke activiteiten voor groot en klein, een bar- en cateringzone, om nog maar te zwijgen over enkele sensationele activiteiten zoals een 12 meter hoge klimmuur en een duizelingwekkende deathride.

Professionele atleten verzamelen voor de judodemonstraties en de vermaarde wedstrijd polsstokspringen in de stad, in samenwerking met Brussels Athletics.

Het evenement verwelkomt eveneens het Belgisch Paralympisch Comité dat zijn nieuwe identiteit zal voorstellen en de paralympische atleten die in 2020 zullen deelnemen aan de Paralympische Spelen van Tokio worden in de kijker gezet. U kunt zelf de paralympische sporten komen testen, zoals Handbike, Goalball (voetbal voor slechtzienden) en nog andere sporten … en men heeft nog enkele verrassingen in petto, zoals de mogelijkheid om een reis naar Tokio voor 2 personen te winnen aangeboden