Paralympic Team Belgium is te gast op het Sport Feest 2018

De editie 2018 van het Sport Feest zal in het teken staan van het nieuwe ‘product’ van de Paralympische beweging: “Paralympic Team Belgium”.

Het paralympisch dorp zal opgezet worden aan de bogen van het Jubelpark. Hier zal geproefd kunnen worden van verschillende paralympische sporten dankzij de “Paralympic Experiences” in atletiek, goalbal, rolstoelbasketbal, tennis, … De ideale kans om deze allemaal eens uit te testen! Iedere deelnemer ontvangt ook een leuke goodiebag met cadeautjes van het BPC en zijn partners. En met wat geluk win jij wel een reis voor 2 personen naar Tokio!

Daarnaast kan je kennismaken met de paralympische atleten en hen aanmoedigen met jouw supportersboodschappen. Er zullen ook sportdemonstraties -en initiaties gegeven worden en via verschillende kanalen zal info verspreid worden over de Paralympische Beweging, de verschillende sporten, het team, enzovoort. Als leuk souvenir kan je via een photobooth op de foto met de atleten.
Aanschouw ook als eerste de nieuwe campagne van het Paralympic Team Belgium tijdens een officieel persmoment.

Het Paralympic Team Belgium is het resultaat van de samenwerking tussen de drie entiteiten van de Paralympische beweging: het Belgian Paralympic Committee en de G-sportfederaties Ligue Handisport Francophone en Parantee-Psylos. Door samen te streven naar topprestaties kunnen de atleten van het team miljoenen mensen inspireren.

De onthulling van Paralympic Team Belgium, met bijpassend logo, zal plaatsvinden tijdens de autoloze zondag en het traditionele Sportfeest van Brussel. In het Jubelpark zal voor de gelegenheid een Paralympic Village gebouwd worden waar jong en oud zich kunnen uitleven in verschillende paralympische activiteiten.

Belgian Paralympic